25 Kasım 2010 Perşembe

Şoförler Hayatlar Kurtulsun Diye Kan Verdi

Tarih ve Kaynak : 24 Kasım 2010 DHA ve hurriyet.com
DHA 24 Kasım 2010
Şoförlerden örnek davranış
Erciyes Üniversitesi Garaj İdare Amirliği bünyesinde çalışan şoförler, okulun kan merkezine kan bağışında bulundu.

Garajda gerçekleştirilen ve gün boyu süren kan bağışı kampanyasına 30'a yakın şoför katıldı. Muayene ve anketin ardından kan veren şoförlere, teşekkür belgesi verildi. Toplumsal sorumluluk bilinci içinde arkadaşlarıyla Erciyes Üniversitesi Kan Merkezi'ne kan bağışı yapmaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyen Garaj İdare Amirliği Başşoförü Ercan Altıparmak, “Bu davranışımızın diğer çalışanlara da örnek olmasını diliyoruz” dedi.

Kan vermenin vücuda sayısız faydası olduğunu belirten Erciyes Üniversitesi Kan Merkezi yetkilileri ise merkezde aldıkları bağışların dışında, haftada 3 gün mobil ekiplerle kamu ve özel kurumlar ile öğrencilerden aldıkları bağışlarla hastaların kan ihtiyacını karşıladıklarını söyledi.

Fransızlar Primleri Hayır Kurumlarına Bağışlayacak

Tarih ve Kaynak: 12 Kasım 2010 tumspor.com

Fransa Milli Takımı oyuncuları Dünya Kupası primlerini hayır kurumlarına bağışlayacak.

Lyon'un başarılı file bekçisi Hugo Lloris bu yaz kazandıkları tüm primleri hayır kurumlarına bağışlayacaklarını söyledi.
France Football'a konuşan Lloris "Bütün takım Dünya Kupası'ndaki başarısızlığın ve bunun etkilerinin farkında. Biz bütün primlerimizden vazgeçtik ve hayır kurumlarına bağışlamaya karar verdik" ifadelerini kullandı.
Fransa hazırlık maçında çarşamba günü İngiltere ile karşı karşıya gelecek.