5 Aralık 2011 Pazartesi

Hangi maç hangi kanalda

İşte SPOR ekranı
5 Aralık Pazartesi
20:00 Beşiktaş - Orduspor / Lig TV
20:00 Karşıyaka - Giresunspor / TRT 3
21:45 Lazio - Novara / Euro Futbol
22:00 Sevilla - Getafe / NTV Spor
22:00 Fulham - Liverpool / Lig TV 3
Hürriyet

Umut Bulut'tan Muhteşem Gol

Fransa'da oynanan Lyon - Toulouse maçında konuk ekipte forma giyen temsilcimiz Umut Bulut maçın 68. dakikada attığı inanılmaz gol ile izleyenlere kendini hayran bıraktı.

Video'yu Görmek İçin Tıklayınız...

Zigana'da kayak keyfi

Zigana'da kayak keyfi
Türkiye'nin en önemli kayak ve turizm merkezlerinden olan, Trabzon-Gümüşhane il sınırındaki Zigana Dağında yer alan kayak pistleri, bu sezon bölgeye erken yağan karla birlikte yüzde 100 doluluk oranına ulaştı.Türkiye'nin en önemli kayak ve turizm merkezlerinden olan, Trabzon-Gümüşhane il sınırındaki Zigana Dağı'nda yer alan kayak pistleri, bu sezon bölgeye erken yağan karla birlikte yüzde 100 doluluk oranına ulaştı.
Yakın iller ve bölgenin yanı sıra ülke genelinden vatandaşların kayak yapmak ve muhteşem doğasını görmek için akın ettiği Zigana, zaman zaman da turla gelen kafilelerin uğrak yerlerinden biri oluyor. Geçen yılın aksine bu yıl kış sezonuna çok iyi bir başlangıç yapan Zigana'da turizmcilerin de yüzü gülüyor.
Haberin Ayrıntıları İçin Tıklayınız...

Trabzonspor Fransa'ya gitti

Trabzonspor Fransa'ya gitti
UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda 7 Aralık Çarşamba günü deplasmanda Lille ile karşılaşacak olan Trabzonspor, özel uçak ile Fransa'ya gitti.
UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda 7 Aralık Çarşamba günü deplasmanda Lille ile karşılaşacak olan Trabzonspor, özel uçak ile Fransa'ya gitti.
Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına kapalı olarak yaptığı antrenmanla Trabzon'daki hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavililer, daha sonra uçak ile Fransa'ya hareket etti.
21 futbolcunun yer aldığı kafilede, sakatlıkları bulunan Vittek ve Tayfun ile statü gereği Avrupa kupası maçlarında forma giyemeyen Volkan Şen yer almadı.
Kulüp asbaşkanı Nevzat Şakar, kulüp genel sekreteri Hasan Yener ve bazı yönetim kurulu üyeleri de kafileyle birlikte Fransa'ya gitti. Kulüp başkanı Sadri Şener'in ise dün Fransa'ya gittiği ve kafileyi burada karşılayacağı belirtildi.
SON ANTRENMAN YARIN
Trabzonspor'un, yarın yerel saatle 19.00'da maçın oynanacağı Lille Metropole Stadı'nda bir antrenman yapacağı bildirildi. Antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacak, ancak çalışmaya taraftar alınmayacak.
Teknik direktör Şenol Güneş antrenman öncesi saat 18.30'da basın toplantısı düzenleyecek.
5 Aralık 2011, NtvSpor

İtalya Başbakanı maaşından vazgeçti

İtalya'yı ağır borç yükünden kurtarmaya çalışan Başbakan Monti, hem başbakanlık hem de ekonomi bakanlığı için aldığı maaşlarından feragat ettiğini açıkladı.

Haberin Kaynaktaki Devamı İçin Tıklayınız...

Şiddete karşı 'aikido'

Güçlü bir erkek bile en az 6 ay aikido eğitimi alan bir kadına kolay kolay şiddet uygulayamaz. Çünkü, aikido, kas gücüne değil tekniğe dayalı bir savunma sporudur...BMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı Azize Sibel Gönül'ün danışmanı ve aynı zamanda savunma sporu eğitimcisi Tanser Kılıç, kadınlara, şiddete karşı kendilerini koruyabilmeleri için aikido eğitimi veriyor.
Türkiye Wushu Federasyonu Aikido Teknik Kurul Başkanlığı görevini yürüten Kılıç, 17 yıldır savunma sporu ile uğraştığını, 9 yıldır aikido eğitimcisi olduğunu söyledi.

Komisyonda, kadına uygulanan şiddetle mücadele konusunda yürütülen çalışmalarda, kadınların savunma sporu öğrenmeye ne kadar ihtiyaçları olduğunu daha iyi anladığını ifade eden Kılıç, bu nedenle özellikle son zamanlarda kadınlara yönelik aikido eğitimlerine ağırlık verdiğini söyledi.
Haberin Kaynaktaki Devamı İçin Tıklayınız...