27 Kasım 2011 Pazar

Hangi maç hangi kanalda

İşte SPOR ekranı

27 Kasım Pazar
21:45 Milan - Chievo (Euro Futbol)
22:00 Marsilya-Paris Saint Germain (Lig TV 2)
22:30 Zaragoza - Sevilla (Ntv Spor)

28 Kasım Pazartesi
20:00 Karabükspor - Bursaspor (Lig TV)
20:00 Elazığspor - Kasımpaşa (TRT 3)
Hürriyet

Hurdacılıktan milli takıma!

Türkiye genelinde katıldığı atletizm yarışlarından dereceyle dönen, 8'i altın 12 madalyası bulunan 17 yaşındaki zihinsel engelli Kemal Güler, milli sporcu olabilmek için uğraş veriyor.
Hurdacılıktan milli takıma!
Türkiye genelinde katıldığı atletizm yarışlarından dereceyle dönen, 8'i altın, 12 madalyası bulunan 17 yaşındaki zihinsel engelli Kemal Güler, milli sporcu olabilmek için var gücüyle çalışıyor.
Babasını 3 yıl önce kaybettikten sonra ailesinin geçimini kendisinden bir yaş küçük kardeşiyle üstlenen Kemal Güler, sabah spor çalışmalarını yaptıktan sonra üzerindeki formaları çıkarıp, öğleden sonra hurda toplamaya çıkıyor.
Haberin Kaynaktaki Devamı İçin Tıklayınız...

Karpuzun İntikamı


Bu Video Mynet'te Yayınlandı...

Selçuk Aydın dünya şampiyonluğu unvanını korudu

Türk boksör Selçuk Aydın, Dünya Boks Konseyi (WBC) Orta Siklet Gümüş Kemer Şampiyonluğu unvan maçında Rumen rakibi Ionut Dan Ion’u yendi.



Hayri Gür Spor Salonu’nda yaklaşık 4 bin seyircinin takip ettiği müsabaka, 12 raunt sürdü. Maçın son rauntlarında rakibine zor anlar yaşatan Aydın, masa hakemlerinin 113-112, 113-112, 115-111’lik puanlarıyla karşılaşmayı kazandı.
Aldığı galibiyet ile unvanını koruyan Aydın, antrenörleri ve yakınlarıyla birlikte ring üzerinde galibiyeti coşkulu bir şekilde kutladı.
Haberin Ayrıntıları İçin Tıklayınız...