30 Kasım 2011 Çarşamba

Eczacıbaşı VitrA Almanya'dan zaferle döndü

CEV Avrupa Bayanlar Şampiyonlar Ligi’nde temsilcimiz Eczacıbaşı VitrA, deplasmanda ilk maçında güçlü rakibi Schweriner SC takımı 3-1 yendi.

Eczacıbaşı VitrA Bayan Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde (A) Grubu'ndaki ilk maçında deplasmanda Almanya'nın Schweriner SC takımı 3-1 yendi.
İlk sete etkili başlayan ev sahibi Schweriner SC, bu seti 25-18'lik skorla aldı ve karşılaşmada 1-0 öne geçti.İkince sette mükemmel bir oyun ortaya koyan temsilcimiz Eczacıbaşı VitrA, maçın ikinci setini 25-14'lük skorla aldı ve set sayısında 1-1 eşitliği yakaladı.
Maçın üçüncü setinde başa baş geçen mücadele sonunda Eczacıbaşı VitrA, 25-22'lik skorla set sayısını 2-1'e getirdi.Maçın 4. setinde Neslihan'ın etkili oyunu Eczacıbaşı VitrA'ya galibiyeti getirdi. Son seti Eczacıbaşı VitrA, 25-20'lik skorla aldı.
Neslihan Demir Darnel, kazandırdığı 29 sayıyla maçın en değerli oyuncusu oldu
Haberin Kaynaktaki Devamı İçin Tıklayınız...

Galatasaray deplasmanda kazandı

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi (A) Grubu'nda yer alan Galatasaray Medical Park, deplasmanda Litvanya'nın Vici Aistes takımını 84-66 yendi.

FIBA Kadınlar Euroleague’de mücadele eden temsilcimiz Galatasaray Medical Park, A Grubu’nda ilk maçta 83-66'lık skorla mağlup ettiği VICI Aistes Kaunas’ı 66-84 yendi.
Litvanya'nın Kaunas kentindeki S. Dariaus and S. Gireno Sport Center'da yapılan karşılaşmanın ilk periyodunu 19-13 önde geçen Galatasaray Medical Park, ikinci periyotta aradaki farkı biraz daha açarak, devre arasına 45-29 üstün girdi. 3. periyotta da hızını kesmeyen Türk temsilcisi, bu periyodu 65-43 önde tamamlayarak maçtan da 84-66 galip ayrıldı.
Haberin Kaynaktaki Devamı İçin Tıklayınız...

Bahçeli direksiyonda...

1987 model klasik otomobilini özellikle hafta sonları kullanan Bahçeli, zaman zaman başkent trafiğinde görülüyor...
Bahçeli direksiyonda...
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin klasik otomobillere büyük bir ilgisinin olduğu ortaya çıktı. Kendine ait otomobilinin direksiyonuna oturan Bahçeli, zaman zaman başkent trafiğinde de görülüyor.
MHP Genel Başkanı Bahçeli, sahip olduğu 1987 model kırmızı Buick marka otomobiliyle şehir trafiğine çıkınca diğer otomobil sürücülerini şaşırttı. Koruma aracının arkadan eşlik ettiği Bahçeli, özel kalem müdürünün de bulunduğu otomobilinin direksiyonuna bizzat geçmeyi tercih etti. Başkent trafiğine çıktığında Eskişehir Yolu üzerinde görülen Bahçeli, MHP Genel Merkezine kadar kendi kullandığı otomobille geldi.
Haberin Kaynaktaki Devamı İçin Tıklayınız...

Trabzonspor'un Lille programı belli oldu

Trabzonspor'un UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Lille maçı öncesi resmi antrenman ve basın toplantısı programı kesinlik kazandı.
Buna göre bordo-mavili takım maçtan bir gün önce (6 Aralık Salı) yerel saatle 19.00'da maçın oynanacağı Lille Metropole Stadı'nda bir antrenman yapacak. Antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacak ve çalışmaya taraftar alınmayacak. Ayrıca Teknik Direktör Şenol Güneş ise yine aynı gün Lille Metropole Stadı'nda saat 18.30'da bir basın toplantısı düzenleyecek.
Haberin Kaynaktaki Devamı İçin Tıklayınız...

Yollar...Yollar...Yollar...


Galeriyi Görmek İçin Tıklayınız...

Hangi maç hangi kanalda

Sporseverler, sizleri birbirinden güzel maçlar bekliyor...
İşte SPOR ekranı
30 Kasım Çarşamba
19.30 F.Bahçe Universal - Dresdner / CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi / TRTSPOR
20:00 Celtic - Atletico Madrid / UEFA Avrupa Ligi / EURO FUTBOL
20:00 Braga - Birmingham / UEFA Avrupa Ligi / SMART 3D
21.30 Belcacom Spirou - Anadolu Efes / Euroleague / NTVSPOR
21:45 Manchester United - Crystal Palace / Carling Cup / SKYTÜRK
22:05 Standart Liege - Hannover 96 / UEFA Avrupa Ligi / LOCA PORTAL

1 Aralık Perşembe
17.00 Unics Kazan - Galatasaray / Euroleague / NTVSPOR
20.00 Fenerbahçe Ülker - Olympiakos / Euroleague / NTVSPOR
20:00 Schalke 04 - Steaua Bükreş / UEFA Avrupa Ligi / EURO FUTBOL
20:00 Twente - Fulham / UEFA Avrupa Ligi / SMART 3D
22:05 Maccabi Tel Aviv - Beşiktaş / UEFA Avrupa Ligi / STAR
22:05 Stoke City - Dinamo Kiev / UEFA Avrupa Ligi / EURO FUTBOL
22:05 Salzburg - PSG / UEFA Avrupa Ligi / SMART 3D
30 Kasım 2011, Hürriyet