3 Kasım 2011 Perşembe

Beşiktaş sürücü koltuğuna oturdu

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda Beşiktaş, seyircisi önünde Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımını Egemen'in kaydettiği golle 1-0 mağlup etti. Bu kritik galibiyetle puanını 6'ya çıkaran siyah beyazlılar, rakibini geride bırakarak grupta ikinci sıraya yükseldi.
Beşiktaş sürücü koltuğuna oturdu
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi E Grubu’ndaki dördüncü maçında Ukrayna’nın Dinamo Kiev takımını Fiyapı İnönü Stadı’nda ağırladı.
Maçın başından sonuna kadar Dinamo Kiev'den üstün bir oyun sergileyen Beşiktaş, rakibi Egemen'in 67. dakikada kaydettiği tek golle 1-0 mağlup etti. Bu galibiyetle hanesine çok kritik bir 3 puan yazdıran siyah beyazlılar, puanını 6'ya çıkarttı ve Ukrayna ekibini geride bırakarak grupta ikinci sıraya yükseldi. Sahadan eli boş ayrılan Dinamo Kiev ise 6 puanda kaldı.
Haberin Kaynaktaki Devamı İçin Tıklayınız...

Bayramda hava nasıl olacak?

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Karadeniz üzerinden gelen yağışlı havanın yarın ve hafta sonu doğu bölgelerde etkili olduktan sonra yurdu terk edeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikleyağmur ve sağanak, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur vekar şeklinde olması bekleniyor.
Hava sıcaklığında yarın önemli bir değişiklik öngörülmüyor. Arife günü doğu bölgelerde 1 ila 3 derece azalacak sıcaklıkların,bayramın ilk günü tüm yurtta 1 ila 3 derece artacağı tahmin ediliyor.
Tahminlere göre, yarın Karadeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu ve Güneydoğu ile İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Adana, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Hatay çevreleri yağışlı olacak. Yağışlar yağmur ve sağanak, Ordu, Giresun, Sivas, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Malatya, Elazığ, Adıyaman, Diyarbakır, Batman, Mardin, Siirt, Hakkari ve Şırnak çevrelerinde kuvvetli olmak üzere Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek.
5 Kasım'a denk gelen arife günü, Doğu Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Samsun, Tokat, Ordu ve Niğde çevrelerinde yağış bekleniyor. Yağışlar Malatya, Elazığ, Bingöl, Diyarbakır, Siirt, Batman, Hakkari, Şırnak, Rize ve Hopa çevrelerinde kuvvetli olmak üzere yağmur ve sağanak, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Doğu Anadolu'da karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Marmara'nın güneydoğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Kuzey Ege'nin iç kesimleriyle İç Anadolu'nun kuzeybatısında sabah ve gece saatlerinde yer yer sisle hafif buzlanma ve don görülecek.
Bayramın ilk günü olan 6 Kasım Pazar yurdun büyük bölümünde yağış beklenmiyor. Doğu Karadeniz ile Sinop, Samsun, Ordu, Amasya, Tokat, Kars, Ardahan ve Hakkari çevreleri yağışlı geçecek. Yağışların Rize ve Hopa çevrelerindekuvvetli olmak üzere yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleriyle Amasya, Tokat, Kars, Ardahan ve Hakkariçevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.
Marmara, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Kuzey Ege'nin iç kesimleriyle İç Anadolu'nun kuzeybatısında sabah ve gece saatlerinde yer yer sis, Kuzey Ege'nin iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeyi, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleriyle Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda buzlanma ve don bekleniyor.
Bayramın ikinci günü olan 7 Kasım Pazartesi yurdun büyük bölümünde yağış beklenmiyor. Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarıyla Ardahan, Artvin, Hakkari ve Van çevrelerinin yağışlı geçecek. Yağışlar yağmur ve sağanak, Ardahan ve Hakkariçevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Marmara, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeyiyle Kuzey Ege'nin iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer sis, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleriyle Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda buzlanma ve don görülecek.
Bayramın üçüncü günü olan 8 Kasım Salı yurdun büyük bölümünde yağış beklenmiyor. Doğu Karadeniz kıyılarıyla Bitlis, Hakkari, Şırnak ve Van çevreleri yağışlı geçecek. Yağışlar yağmur ve sağanak, Bitlis, Hakkari, Şırnak ve Van çevrelerindekarla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Marmara, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeyiyle Kuzey Ege'nin iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer sis, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleriyle Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda buzlanma ve don bekleniyor.
Bayramın son günü 9 Kasım Çarşamba yurtta yağış beklenmiyor. Kuzey bölgeler parçalı bulutlu, diğer bölgeler az bulutlu ve açık geçecek. İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleriyle Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda yer yer buzlanma ve don olay görülecek.
Yetkililer, yarın ve hafta sonu doğu bölgelerde görülecek kuvvetli yağışla arife ve bayram süresince iç ve doğu kesimlerde görülecek sis, buzlanma ve don olayının neden olabileceği olumsuzluklara (sel, su baskını, ulaşımda aksamalar vb.) karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini bildirdi.






3 Kasım 2011, Sabah

Mankenler de Van İçin Harekete Geçti

Dizi oyuncuları, rockçılar ve türkücülerin ardından mankenler de Van'daki depremzedeler için yardım kampanyası düzenliyor.
Van’daki insanlık dramına dikkat çekmek isteyen eski ve yeni mankenler bir araya geliyor. Düzenlenecek yardım kampanyasına bir çok eski ve yeni manken katılacak.

Irmak Atuk, Sedef Avcı, Pınar Altuğ Atacan, Engin Koç, Şenol İpek ve Vahe Kılıçarslan gibi ünlü isimlerin katılacağı gecenin tüm geliri Van’daki depremzelere bağışlanacak.

Olivium Alışveriş Merkezi’nde 2 gün sürecek organizasyonu ilk gece Vatan Şaşmaz ikinci gece Murat Başoğlu sunacak.
3 Kasım 2011, Haber365, Fotoğraf Kaynağı: Haberplan

Sinop'ta hamsi bedava !

Sinop'ta hamsi bedava !
Sinop'ta bol miktarda avlanan hamsi, liman sahasında vatandaşlara bedava dağıtılıyor
Karadeniz Bölgesi'nde hava sıcaklığının düşmesiyle Sinoplu balıkçılar tarafından bol miktarda avlanan hamsi, liman sahasında vatandaşlara bedava dağıtılıyor.
Sinop Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Refik Çobanoğlu, yaptığı açıklamada, son 3 günde Sinop Limanı'ndan balık unu fabrikalarına 2 bin ton hamsi sevk edildiğini söyledi.

Sezonun erken ve bereketli başlamasının balıkçıların yüzünü güldürdüğünü belirten Çobanoğlu, hamsinin tezgahlarda kilosu 2 liraya satıldığını, bu sayede vatandaşların uygun fiyata balık yeme şansı yakaladığını ifade etti.

Sinop Limanı'na yanaşan balıkçıların limandaki vatandaşlara bedava hamsi dağıttığını söyleyen Çobanoğlu, ''Geleneksel hale gelen bu uygulamanın bereketi artırdığına inanılıyor. Bu sayede balıkçıların yanı sıra ihtiyaç sahibi vatandaşlar mutlu oluyor'' dedi.
3 Kasım 2011, Haber3
GUZELHABER YORUMU : Karadeniz Sahil Yolu balıkların sonu oldu...Nispeten Sinop açıklarında bozulmamış kalan koylar kaldı ve balıklar oraya sığınmış olabilir...Evet bir Karadeniz Sahil Yolu yaptık ama balıkların yuvalarını yok ettik...İnsanlığın Nuh Tufanı gibi bir felaketi yaşandıysa...Karadeniz Sahil Yolu da balıkların gelmiş geçmiş en büyük felaketi oldu...Rusya'da var da Türkiye'de niye yok...Kaçan hamsi kurtuldu da ondan...Hamsi göç edebilen bir balık türü olduğundan...Yuva yapamadığı Karadeniz'i terketti...Buradan Karadeniz Sahil Yolu'nu bu şekilde yapanlara selamlarımızı iletiyoruz...

İşte SPOR ekranı

3 KASIM PERŞEMBEİşte SPOR ekranı
Sporseverleri birbirinden zevkli maçlar bekliyor...
19:00 Rubin Kazan - Tottenham / Smart HD (UEFA Avrupa Ligi A Grubu)
19:00 Györ- G.Saray / GS TV (FIBA Avrupa Ligi)
19:45 Fenerbahçe Ülker - Nancy / NTV Spor (THY Euroleague)
20:00 Beşiktaş -Dinamo Kiev /Star TV (UEFA Avrupa Ligi E Grubu)
20:00 Maccabi Tel Aviv - Stoke City / Euro Futbol (UEFA Avrupa Ligi E Grubu)
21:45 Emporio Armani Milano - Anadolu Efes / NTV Spor (THY Euroleague)
22:05 Atletico Madrid - Udinese / Euro Futbol (UEFA Avrupa Ligi I Grubu)
22:05 Birmingham - Brugge / Smart HD (UEFA Avrupa Ligi H Grubu)
22:05 A. Wien -Az Alkmaar / D Smart 101 (UEFA Avrupa Ligi G Grubu)

4 KASIM CUMA

19:00 Pınar Karşıyaka - Türk Telekom / Lig TV 3 (Beko Basketbol Ligi)
20:00 Samsunspor - MKE Ankaragücü / Lig TV 2 (Spor Toto Süper Lig)
20:00 Sivasspor - Fenerbahçe /Lig TV 2 (Spor Toto Süper Lig)
21:45 Panathiniakos - Zalgiris Kaunas / NTV Spor (THY Euroleague)

5 KASIM CUMARTESİ
10:00 Dünya Plaj Voleybolu Turu (Phuket) Kadınlar yarı finali  1/ NTV Spor
11:00
 Dünya Plaj Voleybolu Turu yarı finali 2 / NTV Spor
13:00
 Hacettepe Üniversitesi - Galatasaray Medical Park / Lig TV 3 (Beko Basketbol Ligi)
13:00 Orduspor - Gaziantepspor /Lig TV(Spor Toto Süper Lig)
13:00 Manisaspor - MP Antalyaspor / Lig TV 2 (Spor Toto Süper Lig)
16:00 KDÇ Karabükspor - Eskişehirspor / Lig TV (Spor Toto Süper Lig)
19:00 Mallorca - Sevilla /NTV Spor (La Liga)
19:00 Galatasaray - Mersin İY / Lig TV (Spor Toto Süper Lig)
23:00 Levante - Valencia /NTV Spor (La Liga)
6 KASIM PAZAR

10:00 
Dünya Plaj Voleybolu Turu (Phuket) Kadınlar 3-4 maçı / NTV SPOR
11:00 
Dünya Plaj Voleybolu Turu (Phuket) Kadınlar finali /  NTV SPOR
12:00 125 CC Valencia / NTV SPOR
13:00
 Real Madrid -Osasuna / NTV SPOR  (La Liga)
13:00 İstanbul BŞB - Bursaspor / Lig TV (Spor Toto Süper Lig)
13:30 Anadolu Efes - Banvit /Lig TV 3 (Beko Basketbol Ligi)
15:00 Moto GP Valencia / NTV SPOR
16:00
 Beşiktaş Milangaz - Fenerbahçe Ülker /Lig TV 3 (Beko Basketbol Ligi)
16:00 Trabzonspor - Kayserispor / Lig TV (Spor Toto Süper Lig)
19:00 Gençlerbirliği - Beşiktaş /Lig TV (Spor Toto Süper Lig)
21:00 A. Bilbao - Barcelona / NTV SPOR  (La Liga)
23:00 Getafe - A. Madrid / NTV SPOR (La Liga)
1 Kasım 2011, Hürriyet

Trabzonspor Şansını Devam Ettirdi...

İşte maçın görüntüleri...