29 Kasım 2011 Salı

Acun Bombaları...



Dün akşam TRT1'de yayınlanan "Şut ve Gol" programına katılan Acun izleyenleri güldürdü...

EHF'den, 2 Türk hakem çiftine görev

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF), 2 Türk hakem çiftini Avrupa kupası maçlarında görevlendirdi.

Türk hakem çiftlerinden Kürşad Erdoğan-İbrahim Özdeniz, Erkekler Kupa Galipleri Kupası 3. tur rövanş maçında, Hırvatistan'da 4 Aralık Pazar günü oynanacak RK Porec (Hırvatistan)-ULZ Sparkasse Schwaz AG (Avusturya) karşılaşmasını yönetecek.
Diğer hakemler Kenan Gökmen-Ayhan Gök çifti ise Erkekler Çalenç Kupası 3. tur rövanş maçında, 4 Aralık Pazar günü Hırvatistan'da yapılacak RK Siscia (Hırvatistan)–Alytaus ''Almeida-Stronglasas'' (Litvanya) karşılaşmasında görev yapacak.
Haberin Kaynaktaki Tam Metni İçin Tıklayınız...

İsveç voleybolunu bir Türk yönetecek

İsveç voleybolunu bir Türk yönetecek
Türk voleybolunun efsane isimlerinden Değer Eraybar'ın kardeşi Saffet Eraybar, İsveç Voleybol Federasyonu başkanlığına seçildi.
Türkiye Voleybol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, uzun yıllardır İsveç'te yaşayan Eraybar'ın, 26 Kasım'da yapılan İsveç Federasyonu Olağanüstü Kongresi'nde başkanlığa getirildiği kaydedildi.
Açıklamada, kongrede hazır bulunan 47 delegenin oy birliğiyle başkanlığa seçilen Eraybar'ın konuyla ilgili, '''Kişisel olarak böyle bir düşüncem yoktu. Ama federasyon yönetimi aday olmam konusunda çok ısrarlı davrandı. İsveç Voleybol Federasyonu'nda 96 delege var. Genel Kurul'a gelen 47 üye benim için oy kullandı. Dört ay sonra esas seçim yapılacak. İsveç kamuoyu, o genel kurulda da beni tek aday olarak gösterip, 2013'e kadar bu görevde kalmamı istiyor. Görev verildiği sürece İsveç voleybolunu yöneteceğim. Türkiye'yi burada en iyi şekilde temsil etmeyi de sürdüreceğim'' yorumlarına yer verildi.
Haberin Kaynaktaki Devamı İçin Tıklayınız...

Bir ülke ile daha vize kalktı

Bir ülke ile daha vize kalktı
Ekvador da Türkiye‘ye vize uygulamayan ülkeler arasına girdi. Ayrıca, Gürcistan Dışişleri'nden yapılan açıklamada 10 Aralık'tan itibaren pasaporta gerek kalmadan iki ülke arasındaki geçişlerin kimlikle gerçekleşeceği belirtildi.
Türkiye ile Ekvador Cumhuriyeti arasında imzalanan diplomatik, hizmet, hususi ve resmi pasaport hamilleri için vizelerin karşılıklı olarak kaldırılmasına ilişkin anlaşma Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

6 Temmuz 2011'de Ankara'da imzalanan anlaşmaya göre, iki ülke vatandaşları, 6 aylık süre içinde ilk giriş tarihinden itibaren 90 günü aşmayan süre zarfında diğer ülkeye girip çıkmak, transit geçmek ya da geçici olarak kalmak için vizeden muaf olacak.
Haberin Kaynaktaki Devamı İçin Tıklayınız...

Ünlü modacıdan örnek davranış

Ünlü modacıdan örnek davranış
Ünlü modacı Westwood, ekvator ormanlarını kurtarmak için yürütülen kampanyaya 1 milyon sterlin bağışlıyacak...Vivienne Westwood'un şirketinden yapılan açıklamada, sivil toplum kuruluşu Cool Earth'e yapılacak bağışın, Dünya Bankası tarafından bu alanda gerekli harcamalar için taahhüt edilen fonun hala yüzde 90'ının serbest bırakılmaması yüzünden ortaya çıkan başarısızlığı kapatmayı amaçladığı belirtildi.
Kate Moss gibi İngiliz modasının diğer önemli isimleri tarafından desteklenen bu kampanyanın 18 ay sürmesi ve ormanların yok olmasının durdurulması için somut ve etkili imkanlar bulunduğunu ortaya koyması bekleniyor.

Kampanyanın başlatılmasından bu yana Cool Earth adlı sivil toplum kuruluşunun bir milyon hassas ormanı korumaya ve yerel STK'larla çalışmaya yetecek 1,75 milyon sterlin topladığı belirtildi.
29 Kasım 2011, Haber7

Komedinin Hası Trabzon'da Çekilir...( Sumela'nın Şifresi )

Yakında çok komik bir film vizyona giriyor...Sumela'nın Şifresi...İşte Film'den küçük bir fragman...