15 Kasım 2011 Salı

"Zorlu bir maçı kolaya çevirdik"

FIBA Eurochallenge Kupası'nda Beşiktaş Milangaz, evinde ağırladığı Armia’yı 103-82’lik skorla farklı mağlup etti.

Maçın ardından konuşan antrenör Ergin Ataman, zor bir maçı kolaya çevirdiklerini söyledi.
Basketbolda FIBA Eurochallenge Kupası'nda Gürcistan'ın Armia takımını 103-82 yenen Beşiktaş Milangaz'da başantrenör Ergin Ataman, zor bir maçı kolaya çevirdiklerini söyledi.
Ataman, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, oyuncularının bu akşam son derece istekli ve tempolu oynadığını belirterek, "En zorlu rakiplerden biriyle oynadık. Attıkları sayılardan da bu gözüküyor. İyi ve agresif savunma yapsak da 82 sayı buldular. Hücuma çok hızlı çıktık. Williams'ın temposu, Semih'in pota altındaki oyunu katkı sağladı. Hawkins de katkı yaptı" diye konuştu.
Yollarına devam ettiklerini kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, "Net bir galibiyet elde ettik. Hem maçı kazandık, hem de grup liderliği için ciddi bir fark yakaladık" dedi.
15 Kasım 2011, NtvSpor

Toplantıda canı sıkıldı; 50 kişiyi ölümden kurtardı

Van’da yaşanan 7.2 büyüklüğündeki depremde yıkılan merkeze bağlı Gedikbulak köyü ilköğretim okulunda depremden 20 dakika önce 50 kişinin katıldığı veli toplantısı, canı sıkılan bir velinin "Bu kadar toplantı yeter" demesi üzerine dağıtıldı.
Canı sıkılan Veli: "Müdür beye söyledik. ’Hocam bu kadar toplantı yeter. İşlerimizin başına dönmemiz gerekiyor’ dedim. Müdür bey de sağ olsun bizi kırmadı, izin verdi ve toplantıyı bitirdik. Okulun kapısından çıktım, evime gittim, yeniden okulun bulunduğu yere doğru yürüyordum, deprem oldu. Artık Allah’ın verdiğine şükredeceğiz. Ne yapabiliriz?" diye konuştu.
Haberin Kaynaktaki Tam Metni İçin Tıklayınız...

‘Hak etmediğim parayı almam’

‘Gün Akşam Oldu’ dizisi için 13 bölüm karşılığı 780 bin TL alan usta aktör Halil Ergün, projenin ekran ömrü 4 bölüm olunca, kalan 9 bölümün parası 540 bin TL’yi geri ödedi.

İSTANBUL - Başrolünü oynadığı “Yaprak Dökümü” dizisi 5.5 yıl süren usta aktör Halil Ergün’ün bu sezon çektiği “Gün Akşam Oldu” projesi aynı kaderi yaşayamadı. Türk sinemasının efsane yıldızı Filiz Akın’ın bile 22 yıl sonra setlere dönmesini sağlayan dizi, seyirciyi ekran başına toplamayı başaramadı. Reytingleri ilk bölümünden itibaren düşük çıkan dizinin 4. bölümde bitirilmesine karar verildi.

Ergün, dizi öncesinde 60 bin TL olan haftalık ücretinin 13 bölümlük kısmını peşin aldı. Sezon başında 780 bin TL ödeme yapılan Ergün’ün, dizi 4. bölümde durdurulunca nasıl hareket edeceği merak konusu olmuştu. Milliyet'in haberine göre; Ergün, “Hak etmediğim parayı almam” diyerek 9 bölümlük ücreti yani 540 bin TL’yi Gold Film’e iade etti.
Haberin Kaynaktaki Devamı İçin Tıklayınız...