28 Kasım 2010 Pazar

Taksicinin İyiliği

Tarih ve Kaynak : 27 Kasım 2010 Tgrt Haber

İstanbul'da taksicilik yapan Alişen Öztürk, Tayvanlı işadamı müşterisinin inerken unuttuğu, içinde 11 bin 500 avro ve değerli evraklar bulunan çantayı sahibine teslim etti. 
Atatürk Havalimanı'nda taksicilik yapan Alişen Öztürk, bu zamanda rastlanamayacak örnek bir davranışta bulunarak çantayı içindeki paralarla birlikte sahibine teslim etti... Çantasına kavuştuğu için oldukça sevinen Tayvanlı mermer tüccarıLin Hsinhung, teşekkür ettiği Alişen Öztürk'e 200 avro nakit para hediye etti. Dürüst taksi şoförü 46 yaşındaki Alişen Öztürk, paranın sahibini bulduğu için çok mutlu olduğunu söyledi...

Erciyes Üniversitesi'nin Duyarlı Öğrencileri

Tarih ve Kaynak 18 Kasım 2010 Perşembe Anayurt Gazetesi
Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi’nde eğitim gören öğrenciler, harçlıklarından biriktirdikleri parayla hastanede yatarak tedavi gören çocuklara hediyeler aldı.
KAYSERİ - ERÜ Tıp Fakültesi Dönem 1 öğrencilerinden Merve Üzülmez ve Yasemin Ermiş adındaki iki kız öğrenci, örnek bir davranış göstererek, hastanede tedavi gören çocukları sevindirdi. Bu öğrencilere, kaldıkları yurttaki arkadaşları da destek verirken, harçlıklardan biriken parayla alınan oyuncak ve kıyafetler, ERÜ Fevzi Mercan - Mustafa Eraslan Çocuk Hastanesi Nöroloji Kliniğinde yatarak tedavi gören çocuklara dağıtıldı. Yurt arkadaşları Gözde Akyürek, Güllü Ekşi, Aybüke Alişan ile birlikte hediyeleri çocuklara dağıtan Merve Üzülmez ve Yasemin Ermiş, çocukları sevindirmekten, özellikle yaklaşan Kurban Bayramı öncesi çocukları sevindirmekten dolayı mutlu olduğunu belirtti. Geleceğin doktoru ablalarından hediyeler alan çocuklar ise, örnek hareketlerinden dolayı ablalarına teşekkür etti.