25 Kasım 2011 Cuma

Kayaalp'e 1 milyon dolarlık Azeri teklifi

Kayaalp'e 1 milyon dolarlık Azeri teklifi
Azerbaycan, dünya ve Avrupa şampiyonu milli güreşçi Rıza Kayaalp'a, kendi milli takımı adına güreşmesi için 1 milyon dolarlık transfer teklifinde bulundu.
Ülkesinin grekoromen güreş milli takımını Türk antrenörler Salih Bora, Şaban Donat ve Muttalip Yerlikaya'ya emanet eden Azerbaycan, Türk güreşçi Ramazan Kayaalp'i de transfer etmek için girişimlerde bulunuyor.
Yıldızlar ve gençlerde elde ettiği başarıların ardından büyükler grekoromen stil 120 kiloda Avrupa ve dünya şampiyonlukları yaşayan 22 yaşındaki milli güreşçi Rıza Kayaalp, ''Azerbaycan Milli Takımı'ndan 1 milyon dolarlık teklif geldi. Teklifi kabul edemeyeceğimi kendilerine ilettim. Benim için önemli olan para değil, kendi bayrağımızdır'' dedi.
25 Kasım 2011, NtvSpor

Dündar ve Kendircioğlu dünya şampiyonu

Dündar ve Kendircioğlu dünya şampiyonu
Kick Boks Milli Takımı'ndan Hüseyin Dündar ve Hamza Kendircioğlu, İrlanda'nın başkenti Dublin'de düzenlenen Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda dünya şampiyonu oldu.
Kick Boks Milli Takımı'ndan Hüseyin Dündar ve Hamza Kendircioğlu, İrlanda'nın başkenti Dublin'de düzenlenen Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda dünya şampiyonu oldu.
Full Contact ve Semi Contact branşlarında bugün ringe çıkan milli sporculardan Hüseyin Dündar Kazak rakibi Alemzihan Kudaibergenov'u, Hamza Kendircioğlu da Ukraynalı rakibi Ivan Tkachenko'yu yenerek dünya şampiyonu oldu.
Bugün yapılan diğer müsabakalarda Gözde Bayergi ve Ekrem Kızılkuş da dünya üçüncüsü oldu.
Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, sporcuların ellerinden geleni yaptığını ve en iyi şekilde mücadele ettiğini belirterek, "Hepsinin alınlarından öpüyorum. Bu güzel başarıyı ve haklı gururu milletimize armağan ediyoruz" dedi.
25 Kasım 2011, NtvSpor

En Yeşil Tatil Rotaları

En yeşil tatil rotaları!
Bu yaz doğa dostu bir tatil yapın ve National Geographic dergisinin bu ayki sayısıyla beraber verdiği 'Yeşil Tatil' rehberinden zevkinize göre bir yer seçin. Bir köy evinde horozların ötüşüyle uyanın, ev halkıyla birlikte kahvaltı edin, yöreye ait efsaneleri dinleyin. Dilerseniz açık büfeli, havuzlu bir ekoçiftliğin veya doğa dostu bir otelin konuğu olun. Ama nerede kalırsanız kalın mataranızı yanınızda götürün, kaldığınız yerlerde ambalaj atığı bırakmayın, yöre halkından alışveriş edin, yürüyüş yapın,bisiklete binin. Eve döndüğünüzde doğadaki ekolojik ayak izlerinizin küçüldüğünü fark edeceksiniz.
Ekodanitap – Çamlıhemşin/Rize, Koçira - Çamlıhemşin/Rize, Pig's Bay Camp - Datça,Pastoral Vadi – Fethiye, Klan Çiftliği - Gelibolu, Sığınak - Keşan, Patika – Fethiye, Blacktree Farm - Fethiye,Kızıl Irmak Deltası – Bafra/Samsun, Thuya Eko Pansiyon – Armutlu/Yalova, Akdeniz Bahçesi - Çıralı/Antalya, Hoyran Wedre Köy Evleri - Demre, Owlsland – Kalkan,Dedetepe Çiftliği - Küçükkuyu,
Zeliş Çiftliği - Sapanca
Yukarıdaki Tatil Rotaları Hakkında Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız...

Hakim kitap okumaya mahkum etti

Hakim kitap okumaya mahkum etti
Suça teşebbüsten yargılanan Barış Sınağ adlı gence hâkim ilginç bir ceza verdi...
6 ay süre ile ayda 4 saat resmi bir kütüphanede kitap okumaya mahkûm olan Sınağ, Esenler Belediyesi Dijital Kütüphanesi’nde bir görevli nezaretinde Rıfat Ilgaz’ın Karartma Geceleri adlı romanını okumaya başladı.

Üsküdar 1. Çocuk Mahkemesi Hâkimi ıslah amaçlı olarak, Barış Sınağ’a 13 Ekim 2011 – 13 Nisan 2012 tarihleri arasında 6 ay, ayda 4 saat süreyle ikamet adresine en yakın resmi bir kütüphanede Milli Eğitim Bakanlığı’nca tavsiye edilen kitaplardan okumasına karar verdi...

Kararı sevinçle karşılayan ve Esenler Tuna Mahallesi’nde Barış Sınağ soluğu Esenler Belediyesi Adnan Büyükdeniz Dijital Kütüphanesi’nde aldı. Görevlilerle görüşüp meramını anlatan Sınağ, Rıfat Ilgaz’ın “Karartma Geceleri” adlı Romanı’nı okumaya başladı. Böyle bir cezaya çarptırılmaktan hoşnut olduğunu söyleyen Sınağ, “Bunu ben ceza değil, ödül olarak kabul ediyorum. Aslında okumayı seviyorum. Ancak, kendimce bazı bahaneler uydurarak okumuyordum. İnşallah bu şekilde bir ceza bana okuma alışkanlığı kazandırır” dedi.

3 ay sonra askere gideceğini ve kalan 3 aylık kitap okuma cezasını da askerlik dönüşü tamamlayacağını söyleyen Barış Sınağ, “Aslında ortada bir suç yok. Sadece bir yanlış anlaşılma var. Ancak, kanun karşısında suçlu görüldüm. Buna da diyecek bir şeyim yok. Bu cezayı bana veren hâkim beye teşekkür ediyorum. Benim iyiliğimi düşünerek böyle bir karar verdi. Bu kararın diğer hâkimlere de örnek olmasını dilerim” şeklinde konuştu.
25 Kasım 2011, Haber7

Sadece futbol değil

Trabzonspor Kulübü, ''sadece futbol değil'' başlıklı bir açıklama yaptı.


Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, Trabzonspor'un ülkenin en büyük kulüplerinden ve camialarından birisi olduğu ifade edilerek, bordo-mavili kulübün sadece bir spor kulübü olmadığı belirtildi.

Son dönemlerde yapılan sosyal etkinliklere işaret edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
''Trabzonspor, toplumla iletişim içerisinde sosyal sorumluluk bilincini de hiçbir zaman kaybetmeyen önemli bir sivil toplum örgütüdür. Bu anlamda yaptığı bir çok etkinliğin yanı sıra son dönemde yeni başlatılan 'Bordo-Mavi Yürekler' projesi başta olmak üzere, Van'daki depremzedelere verilen destek, minik Oğuz ve ailesinin Trabzon'a getirilerek Inter maçında konuk olmaları, kulübümüzün hassasiyetlerinin göstergesi açısından son derece önem taşımaktadır.''

Açıklamada, bundan böyle de sosyal sorumluluğun bilincinde hareket edileceği de kaydedildi.
25 Kasım 2011, SpordaBugün
Yorum:
Umarım Şenol Güneş gittikten sonra da aynı sosyal sorumluluk projelerine devam edilir. Trabzonspor demek Şenol Güneş demektir...Şenol Güneş gidince Trabzonspor eski sönük günlerine geri döner...Tek bir istisnası var....Eğer Şenol Güneş'in doğruluk, dürüstlük, sorgulayıcı, araştırıcı ve iyi niyetli karakteri klüp politikası haline getirilirse Trabzonspor'un başarıları Güneş gittikten sonra da devam eder. Yok eğer gene günü kurtarma yoluna, yalana yalanla cevap vermeye başlanırsa Trabzonspor en iyi ihtimalle 2.olur...

Köpek Sürüsü Kediye Saldırdı :)

                           

Lille şaşırdı bu işe!

Lille şaşırdı bu işe!
Trabzonsporlu taraftarların 7 Aralık'ta Lille Metropole Stadı'nda oynanacak olan maç için kendilerine ayrılan 5 bin 500 kişilik yeri tamamen doldurması, Fransız kulübü yetkililerini şaşırttı. 18 bin 500 kişilik yer için bilet satışına devam eden Lille yetkililerinin, taraftarlarına çağrı yaparak, "Kendi evimizde deplasmanı yaşamayalım" uyarısında bulunduğu belirtildi. Trabzonsporlu taraftarlar ise Lille kulübüne ayırdığı yüksek sayıda bilet kapasitesi nedeniyle teşekkür etti.


COLMAN: "MİLLİ FORMA HEP HAYALİMDE"
Şampiyonlar Ligi'ndeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Trabzonspor'un yıldız isimlerinden Colman, Arjantin Milli Takım forması hayaliyle yaşıyor. Colman, "Çağrılacağım diye umutla bekliyorum" dedi.

BORDO - MAVİLİ TARAFTARLAR: "EGEMEN'İN İÇİ RAHAT OLSUN"
Bu arada Bordo - mavili taraftarlar hafta sonu oynanacak olan maçta Egemen Korkmaz'la ilgili tezahüratta bulunmayacak.

"TÜRKİYE'DE ÇOK MUTLUYUM"
Marek Sapara, Avni Aker'deki taraftar coşkusunun çok iyi olduğunu belirterek, "Türkiye'de insanların futbola duyduğu ilgi bende büyük bir hayranlık uyandırıyor. İnsanlar büyük bir istek ve arzuyla stadyumlara koşuyor. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynadığımız son CSKA maçı bende tarifi zor duygular bıraktı. Isınmaya çıktığımızda tribünlerden bize doğru akan o sevgi ve desteğin sıcaklığını tenimde hissettim ve hala o atmosferin etkisi altındayım." diye konuştu...
Haberin Kaynaktaki Tam Metni İçin Tıklayınız...

Hangi Maç Hangi Kanalda

Sporseverler, sizleri birbirinden güzel maçlar bekliyor...
İşte SPOR ekranı
25 Kasım Cuma
18:00 Aliağa Petkim - Beşiktaş Milangaz / LİG TV 3 (BASKETBOL)
20:00 Gençlerbirliği - Fenerbahçe (Lig TV)
21:30 Köln - B.Mönchengladbach (TRT HD)
21:45 Udinese - Roma (Euro Futbol)

26 Kasım Cumartesi
13:00 Anadolu Efes - Pınar Karşıyaka / LİG TV 3 (BASKETBOL)
13:00 Samsunspor - Antalyaspor (Lig TV)
14:45 Stoke City - Blackburn Rovers (Lig TV 2)
16:00 Orduspor - Mersin İY (Lig TV)
16:30 B. Dortmund - Schalke 04 (TRT Haber)
17:00 Manchester United - Newcastle United (Lig TV 2)
17:00 Chelsea - Wolves (Lig TV 3)
19:00 Galatasaray - Sivasspor (Lig TV)
19:00 Vallecano - Valencia (Ntv Spor)
19:30 Arsenal - Fulham (Lig TV 3)
20:00 Adanaspor - Tavşanlı Linyitspor (TRT 3)
21:00 Real Madrid - Atletico Madrid (Ntv Spor)
21:45 Lazio - Juventus (Euro Futbol)
21:45 Atalanta - Napoli (Smart 3D)
22:00 Lille-Brest (Lig Tv 2)
23:00 Getafe - Barcelona (Ntv Spor)

27 Kasım Pazar
13:00 Real Betis - Real Sociedad (Ntv Spor)
13:00 Eskişehirspor - Ankaragücü (Lig TV)
13:00 İstanbul BŞB- Gaziantepspor (Lig TV 2)
13:30 Mersin BŞB - Fenerbahçe Ülker / LİG TV 3 (BASKETBOL)
13:30 Boluspor - Kartalspor (TRT 3)
13:30 Giresunspor - Denizlispor (TRT 1)
15:30 Galatasaray MP - Trabzonspor / LİG TV 3 (BASKETBOL)
15:30 Swansea City - Aston Villa (Lig TV 2)
16:00 Manisaspor - Kayserispor (Lig TV)
16:00 Sakaryaspor - Çaykur Rizespor (TRT 3)
16:00 Gaziantep BŞB - Bucaspor (TRT 6)
16:00 Siena - İnter (Euro Futbol)
16:00 Palermo - Fiorentina (Smart 3D)
16.00 Fenerbahçe – Galatasaray Medical Park / FB TV-GS TV (KADIN BASKETBOL)
16:30 Werder Bremen - Stuttgart (TRT Haber)
17:00 Levante - Sporting Gijon (Ntv Spor)
18:00 Liverpool - Manchester City (Lig TV 3)
19:00 Trabzonspor - Beşiktaş (Lig TV)
20:00 Göztepe - Kayseri Erciyesspor (TRT 3)
21:45 Milan - Chievo (Euro Futbol)
22:00 Marsilya-Paris Saint Germain (Lig TV 2)
22:30 Zaragoza - Sevilla (Ntv Spor)

28 Kasım Pazartesi
20:00 Karabükspor - Bursaspor (Lig TV)
20:00 Elazığspor - Kasımpaşa (TRT 3)
25 Kasım 2011, Hürriyet