27 Haziran 2011 Pazartesi

Angelina Jolie Suriyeliler için Hatay'da

Birleşmiş Millet iyi Niyet Elçisi Angelina Jolie Suriye'den kaçarak Türkiye'ye sığınan mültecileri ziyaret etmek üzere Hatay'da. Jolie'nin ilk durağı mülteji kampı oldu.
Birleşmiş Milletler (BM) Mülteciler Yüksek Komiserliği İyi Niyet Elçisi film yıldızı Angelina Jolie, Suriye'deki olaylardan kaçarak, Türk Kızılayının kurduğu geçici çadırkentlerde konaklayan Suriyelileri görmek üzere Hatay'a geldi.Bugüne kadar 10 yıldır 20 kadar ülkede savaş bölgelerinde zor durumda bulunan mültecileri ziyaret etmesiyle tanınan Jolie, geçici çadır kentlerde konaklayan Suriyelilere maddi ve manevi destekte bulundu.
17 Haziran 2011 16:32 Haber7

Cüneyt Çakır'a büyük onur

FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır tarihi bir başarı göstererek, UEFA tarafından en üst kategori olan ELİT KATEGORİYE yükseltildi.
FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır tarihi bir başarı göstererek, UEFA tarafından en üst kategori olan Elit Kategori'ye yükseltildi. Avrupa'nın en iyi 25 hakeminden biri olan Cüneyt Çakır, bulunduğu 1. kategoriden bir üste yükselme başarısı gösteren tek Avrupalı hakem oldu.

16 Haziran 2011 09:31 | NTV Spor

Enes Kanter Utah Jazz forması giyecek


NBA 2011 draftı tamamlandı. Milli basketbolcumuz Enes Kanter, Utah Jazz tarafından, ilk turda 3. sıradan seçildi. Enes böylelikle bir diğer basketbolcumuz Mehmet Okur'un takım arkadaşı oldu.
Enes Kanter, NBA tarihinde draftta en yukarıdan seçilen Türk oyuncu unvanını da aldı. 1992 doğumlu basketbolcu, Ömer Aşık, Hidayet Türkoğlu, Semih Erden, Ersan İlyasova ve Mehmet Okur'dan sonra gelecek sezon NBA'de forma giyecek 6. oyuncumuz olacak.
24 Haziran 2011 08:55 | NTV Spor