10 Aralık 2011 Cumartesi

Sultan Van'da gözyaşlarını tutamadı

Türk Sineması’nın Sultanı Türkan Şoray Van'da depremzedelerle birlikteydi.UNICEF koordinatörlüğünde kızı Yağmur Ünal'la birlikte çadır kentteki depremzedeleri ziyaret etti, onlarla yakından ilgilendi, depremzedelere bir nebze de olsa moral verdi.Ancak Türkan Şoray gördükleri karşısında gözyaşlarını tutamadı.
Yorum: Sultan'a iyilik öyle güzel yakışıyor ki...Karakteriyle, davranışlarıyla, duyarlılığıyla, iyi niyetiyle, sanatçılığıyla takdir edilesi ve eli öpülesi bir insan...

Facebook Türkiye’de ekip kuruyor

Facebook Direktörü Beard, ‘Türkiye’de bir takım yaratıyoruz. Türkiye’ye odaklanacak bu takımla, kullanıcılara ve iş ortaklarına daha yakın olmak istiyoruz’ dedi.
Facebook Küresel Platform Ortaklıkları Direktörü Ethan Beard, 30 milyona yaklaşan kullanıcı sayısıyla Türkiye’nin kendileri için çok önemli bir ülke olduğunu belirterek, “Henüz ofis kurma düşüncemiz yok ama Türkiye’de bir takım yaratıyoruz. Türkiye’ye odaklanacak bu takımla, kullanıcılara ve iş ortaklarına daha yakın olmak istiyoruz” dedi.

Hürriyet gazetesinin haberine göre, Facebook’un uluslararası büyümesinin çok hızlı olduğunu dile getiren Beard, “Trafiğin dörtte üçü ABD dışından geliyor. Daha önce bu bölgede temsilciliğimiz yoktu. Artık temsilciliğimiz var. Asya ve Avrupa’da büyümeye devam edeceğiz. Büyüme hızlı olduğu için akıllı genişleme stratejisi izliyoruz. Şu anda Türkiye’de takım kurmakla yetiniyoruz” diye konuştu.
Haberin Kaynaktaki Devamı İçin Tıklayınız...
Yorum: Güzel bir iş fırsatı...Durumunuz müsaitse, iş koşulları uygunsa ve size uyuyorsa güzel bir fırsat...