2 Ekim 2011 Pazar

Mavi Kapak`ta işbirliği

Türkiye çapında ilgi gören kapak toplama kampanyasına Bafra’dan 3 dernek işbirliği sağlayarak destek verdi
Türkiye çapında ilgi gören kapak toplama kampanyasına Bafra’dan 3 dernek işbirliği sağlayarak destek verdi.
Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi tarafından engellilere tekerlekli sandalye temin etmek için başlatılan kampanyaya Bafra Umut Derneği, Bafra Kızılayı ve Bafra Sakatlar Derneği destek verdi.

Dernek yöneticileri, “Tane Tane Kapakları Toplayalım Adım Adım Engelleri Aşalım” adlı sosyal sorumluluk projesine vatandaşlarımızın destek olmalarını istediler.
Proje ile her 250 kg kapağa bir engelli sandalyesi verilecek.

Mavi kapak toplama kampanyasına öncelikle okullardan başlanacak. Proje ile öğrencilerin çevre kirliği ve yardımlaşma bilincinin artması sağlanacak

İlçenin kurumlarına, lokanta, çayocağı, kahvehane ve sokaklarda belirlenen noktalara yerleştirilmesi düşünülen kutulara Bafra halkının desteği bekleniyor.
Siz de lokanta, çay ocağı, kahvehane veya kantin sahibiyseniz, kapak toplayabilir ve bir engelliye daha hiç çaba sarfetmeden yardımcı olabilirsiniz....Yapmanız gereken tek şey kapakları, kapak kutusuna atmak...İşyeriniz yoksa...Tandığınız esnaf abilerinizden, esnaf arkadaşlarınızdan...bu kapakları toplamasını rica edebilir ve engellilerin hayata küsmelerinin önüne geçebilirsiniz...Garip ama gerçek...Yapmanız gereken bu kadar basit...Ve zor aynı zamanda...Haydi...Harekete geçin...

30 Eylül 2011, BafraHaber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder