10 Kasım 2011 Perşembe

Anadolu Efes, Maccabi Electra Tel Aviv'i ağırlıyor

Anadolu Efes, Maccabi Electra Tel Aviv'i ağırlıyor
Turkish Airlines Euroleauge'de Anadolu Efes, C Grubu 4. hafta mücadelesinde İsrail'in Maccabi Electra Tel Aviv takımını konuk edecek. Bugün saat 20:00'de başlayacak karşılaşma NTV Spor'dan canlı yayınlanacak.
Turkish Airlines Euroleauge'de Anadolu Efes, C Grubu 4. hafta mücadelesinde İsrail'in Maccabi Electra Tel Aviv takımını konuk ediyor.
Anadolu Efes'in Maccabi Tel Aviv ile bugün oynayacağı maç, saat 20:00'den itibaren NTV Spor'dan naklen ekranlara gelecek.
Turkish Airlines Euroleauge'de Galatasaray Medical Park ve Fenerbahçe Ülker'den sonra Anadolu Efes sahne alacak. Lacivert-beyazlı takım, 4. hafta maçında İsrail'in Maccabi Electra Tel Aviv takımını İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu'nda ağırlayacak.
Anadolu Efes, Euroleague'in 3. haftasında deplasmanda İtalya'nın Emporio Armani takımını 62-54 yendi. İsrail ekibi Maccabi ise İspanya'nın Real Madrid takımını 88-82 mağlup etti. Efes, 3 maç sonunda 2 galibiyet ve 1 yenilgiyle C Grubu'nda 2. sırada. İsrail temsilcisi ise aynı galibiyet ve yenilgi sayısı sonunda averajla 3. basamakta yer alıyor.
Lacivert-beyazlı takımda sakatlığı süren Kerem Gönlüm'ün yanı sıra Banvit maçında sakatlanan Tarence Kinsey forma giymeyecek. Maccabi'nin antrenörlüğünü 2007-2008 sezonunda Efes Pilsen'i çalıştıran David Blatt yapıyor. İsrail ekibinin kadrosunda Theodoros Papaloukas, Jordan Farmar, Guy Pnini, Keith Langford, Sofoklis Schortsanitis gibi yıldız oyuncuların yanı sıra Türkiye'de de forma giymiş Devin Smith yer alıyor.
Bu arada Anadolu Efes ile Maccabi Electra Tel Aviv 20. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce oynanan 19 maçta lacivert-beyazlılar 10 galibiyet ve 9 yenilgi aldı. Anadolu Efes, İstanbul'da yapılan 10 maçta ise 7 kez kazandı.
Maccabi mücadelesi aynı zamanda lacivert-beyazlyı takımın Avrupa kupalarındaki 439. karşılaşması olacak.
10 Kasım 2011, NtvSpor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder