25 Kasım 2011 Cuma

Lille şaşırdı bu işe!

Lille şaşırdı bu işe!
Trabzonsporlu taraftarların 7 Aralık'ta Lille Metropole Stadı'nda oynanacak olan maç için kendilerine ayrılan 5 bin 500 kişilik yeri tamamen doldurması, Fransız kulübü yetkililerini şaşırttı. 18 bin 500 kişilik yer için bilet satışına devam eden Lille yetkililerinin, taraftarlarına çağrı yaparak, "Kendi evimizde deplasmanı yaşamayalım" uyarısında bulunduğu belirtildi. Trabzonsporlu taraftarlar ise Lille kulübüne ayırdığı yüksek sayıda bilet kapasitesi nedeniyle teşekkür etti.


COLMAN: "MİLLİ FORMA HEP HAYALİMDE"
Şampiyonlar Ligi'ndeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Trabzonspor'un yıldız isimlerinden Colman, Arjantin Milli Takım forması hayaliyle yaşıyor. Colman, "Çağrılacağım diye umutla bekliyorum" dedi.

BORDO - MAVİLİ TARAFTARLAR: "EGEMEN'İN İÇİ RAHAT OLSUN"
Bu arada Bordo - mavili taraftarlar hafta sonu oynanacak olan maçta Egemen Korkmaz'la ilgili tezahüratta bulunmayacak.

"TÜRKİYE'DE ÇOK MUTLUYUM"
Marek Sapara, Avni Aker'deki taraftar coşkusunun çok iyi olduğunu belirterek, "Türkiye'de insanların futbola duyduğu ilgi bende büyük bir hayranlık uyandırıyor. İnsanlar büyük bir istek ve arzuyla stadyumlara koşuyor. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynadığımız son CSKA maçı bende tarifi zor duygular bıraktı. Isınmaya çıktığımızda tribünlerden bize doğru akan o sevgi ve desteğin sıcaklığını tenimde hissettim ve hala o atmosferin etkisi altındayım." diye konuştu...
Haberin Kaynaktaki Tam Metni İçin Tıklayınız...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder