24 Eylül 2011 Cumartesi

Belediye İşçisinden Örnek Davranış


Bandırma'da 2 gün önce temizlik yapan belediye işçisi çanta içerisinde

 30 bin lirayla 30 bin lira değerindeki bilezik ve altınları zabıta müdürlüğüne 

teslim etti.

 Bandırma'daki sağanağın ardından temizlik yapan belediye işçisi, bir çanta içerisinde bulduğu 30 bin lirayla yaklaşık 30 bin lira değerindeki bilezik ve altınları zabıta müdürlüğüne teslim etti.Bandırma Belediyesi Park-Bahçeler Müdürlüğünde çalışan Mehmet Çamlı (35), Eski İskele Binası çevresinde temizlik yaparken yerde çanta buldu...Açtığı çantanın içinde 30 bin lira ile yaklaşık 30 bin lira değerinde bilezik ve altın olduğunu gören Çamlı, çantayı Bandırma Zabıta Müdürlüğüne bulduklarını teslim etti.
Bandırma Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilerince yapılan araştırmalar sonucunda, para ve ziynet eşyalarının sahibinin, önceki gün ilçe emniyet müdürlüğüne kayıp başvurusunda bulunan P.M. (45) isimli şahıs olduğu tespit edildi. Para ve altınlar sahibine teslim edildi.
Yağış esnasında caddenin karşısına geçmek isterken, sel sularına kapıldığını ifade eden P.M, ''Bu esnada çantamı düşürdüm. Sel sularıyla birlikte çantamın denize kadar sürüklenmiş olduğunu düşünerek, çantamdan ve içindeki paralardan umudumu kesmiştim. Çantamı içerisindekilerin tek kuruşuna bile dokunmadan yetkililere teslim eden Mehmet Bey'e çok teşekkür ederim'' diye konuştu.
Bandırma'da iki gün önce etkili yağış, ilçede hayatı olumsuz etkilemiş, bazı ev ve iş yerleri su baskınına uğramıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder