22 Eylül 2011 Perşembe

Kraliçenin yılbaşı kostümü Trabzon'dan

Trabzon'un 43 yıllık tel işleme (kazaz) ustası Hasan Tabakoğlu, Tayland Kraliçesi Sirikit Kitiyakara'nın (70) elbise siparişini yetiştirmek için gece gündüz demeden çalışıyor.
Kraliçenin yılbaşı kostümü Trabzon'dan
Geçen yıl Berlin'de katıldığı bir fuardan sonra siparişin geldiğini anlatan Tabakoğlu normal şartlarda yapımı 1 yıl süren 300 bin lira değerindeki elbiseyi yedi ayın sonunda, yılbaşında teslim edecek. Kırmızı ipek üzerine Osmanlı motiflerinin işlendiği elbise için ustası '24 ayar 3 kilo altından yapılacak elbisenin her santimetresi ile bazen günlerce uğraşıyoruz' dedi. Şu  ana kadar yüzde 40'ı tamamlanan özel elbisenin üzerindeki altınların değeriyse 210 bin lira. 


21 Eylül 2011, Akşam



1 yorum:

  1. ABD, Iowa Şehrinde bulunan Iowa Lutheran Hastanesi'nden bir temsilciyim ve hastane idaresi tarafından internete nasıl iş yaptığımızı ilan etmem ve insan organlarının alınıp satılması için bir yıl daha başladım. böbrek, Bu teklifle ilgileniyorsanız, lütfen aşağıdaki e-postayla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin: Bağışçılarımıza iyi miktarda para telafi ediyoruz ve biz organlarda Cerrahi uzmanıyız ve bir bağışçı olarak risk yok. o.
    Ve bu bizim e-postamız:
    iowalutheranhospital@gmail.com
    Ayrıca, whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bize ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil